Articole despre: Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă conturile sau postările mele originale sunt raportate din greșeală?

Când scanăm postările de pe rețelele sociale, îți cerem întotdeauna confirmarea înainte de eliminare, cu excepția cazurilor de încălcare evidentă a drepturilor de autor. Dacă trimiți din greșeală postările de pe profilul tău sau le confirmi pentru eliminare, trimitem o notificare de retragere ca să anulăm cererea de eliminare și să recuperăm conținutul sau profilul. Reține că nu putem garanta recuperarea lor. Ai grijă când faci o cerere de eliminare și când confirmi linkuri pentru eliminare.

Actualizat în: 21/10/2026