Pot dezactiva reînnoirea automată pentru o campanie promoțională?
Da. Când creezi o campanie promoțională nouă, ai opțiunea să dezactivezi reînnoirea automată (auto-renew) înainte să o pornești.

Actualizat în: 21/10/2026
Da. Când creezi o campanie promoțională nouă, ai opțiunea să dezactivezi reînnoirea automată (auto-renew) înainte să o pornești.

Actualizat în: 21/10/2026